Esküvő a Balaton parton

Miért DALMA?

  • A Dalma Panzió hangulatában megjelenik a kettőség, hiszen a romantikus vacsorák és a kettesben eltöltött napok mellett, kiváló helyszínt nyújt a kikapcsolódáshoz. Frissen felújított panziónk a Budapesthez legközelebbi Balaton-parti településen, Balatonvilágoson helyezkedik el, természetesen közvetlenül a tóparton. Ennek köszönhetően privát stranddal is rendelkezik, és a fővárosból autóval csupán háromnegyed óra alatt, Siófokról pedig néhány perc alatt elérhető.

Mert egy gyönyörű női név.

  • Megújult szobáink széles választékában a romantikus hétvégére vágyó pároktól kezdve a gyermekes családokig mindenki megtalálja a neki megfelelőt, legyen az akár standard kétágyas szoba vagy erkélyes panorámás négy férőhellyel.
  • A szobák felszereltség tekintetében is magas színvonalúak, ugyanis nemcsak LCD tv-vel, klímával és külön fürdőszobával rendelkeznek, de a teljeskörű fejlesztés keretében többek között új bútorokat és nyílászárókat is kaptak.

Mert egy karcsú női szobor, Matzon Frigyes szobrászművész alkotása.

  • Saját éttermünkben a házias ételek mellett újragondolt kulináris élvezeteket is átélhet, egyedi tálalással fűszerezve. Mi több, kiváló fogásoknak és a hangulatos legkörnek köszönhetően tökéletes környezetet biztosít a meghitt borvacsorákhoz.
  • A Balaton-parti hangulathoz hozzá tartoznak a helyi borászatok portékái, azonban a sörök kedvelőinek sem kell csüggednie, hiszen szintén helybéli kézműves sörök széles választéka áll vendégeink rendelkezésére.

Mert egy izgalmas, romantikus hangulattal teli Panzió, Balatonvilágoson.

  • Panziónk wellness részlege pedig tökéletes helyszínt ad a kikapcsolódásnak, ahol vendégink kipihenhetik a szürke hétköznapok fáradalmait és teljes mértékben feltöltődhetnek. Szolgálatásaink tartozik finn szauna, infra szauna és jakuzzi használat is.
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO