Esküvő a Balaton parton

Céges rendezvény? A Dalma Panzió**** a tökéletes rendezvényhelyszín!

Dalma Panzió Balatonvilágos – szervezd ide a céges rendezvényt és már el is végezted a munka nehezét! Ha te is éppen céges rendezvényt szervezel, akkor biztosan jól tudod, hogy az egyik legnehezebb feladat a helyszín kiválasztása. Ne legyen túl messze, legyen jól felszerelt és inspiráló, a személyzet pedig legyen profi. Nem könnyű minden igénynek megfelelni, azonban az idén teljesen megújult Dalma Panzió azt tűzte ki céljául, hogy minden rendezvényből legalább 110 százalékot hoz ki! Hogyan lehetséges ez? Hogyan veszi le a terhet a szervező válláról? Máris mutatjuk!

Budapest közelében, mégis emlékezetes, inspiráló környezetben

A Dalma Panzió Balatonvilágoson, a Budapesthez legközelebb eső balatoni településen, közvetlenül a vízparton várja vendégeit. A fővárostól 89 km-re található, ami pont elég arra, hogy ráhangolódjunk a rendezvényre, de nem túl hosszú ahhoz, hogy unalmas és megterhelő legyen az utazás. A helyszín vízparti elhelyezkedése pedig egyszerre ejt ámulatba pazar panorámájával, és inspirál a legjobb teljesítményre. Erre a helyszínre évek múlva is jó szívvel fog emlékezni mindenki!

Teljes megújulás 2021-ben – profi és modern környezet a problémamentes rendezvényért

2021-ben a Dalma Panzió teljes felújításon esett át. Modern és tudatos megoldások jellemzik, melyek elősegítik a rendezvények gördülékeny lezajlását. Étterme 120 fő befogadására alkalmas, így a nagyobb létszám sem akadály. 70 főig használható a téliesített terasz is, melyről csodás kilátás nyílik a Balatonra. Sőt több napos rendezvények szervezésére is van lehetőség, ugyanis 70 főt kényelmes és felújított szobákban tudunk elszállásolni.

Hogyan biztosítja a problémamentes lebonyolítást és hogyan veszi le a terhet a Dalma Panzió a szervező válláról?

A problémamentes rendezvényhez két dolog elengedhetetlen: a modern és hibátlanul működő eszközök, valamint a tapasztalt, professzionális személyzet. A Dalma Panzióban mindkettőre kiemelten figyelünk. A helyszínen ezért biztosított:

 • Projektor, valamint 2 hatalmas TV a prezentációkhoz
 • Profi hangtechnika még a teraszon is
 • Flip chart táblák szemléltetéshez
 • Szélessávú, stabil WiFi kapcsolat
 • Tágas, zárt parkoló
 • Professzionális, minden részletre odafigyelő, tapasztalt személyzet
 • Helyszíni étkezési lehetőség a saját konyháról, személyre szabott étel- és italcsomagokkal
 • Kávészünetek legfontosabb kellékei: finom és friss kávé, pogácsa, italok stb.

A rendezvényen túl, avagy hogyan pihend ki egy hosszú konferencia fáradalmait?

Egy céges rendezvény szervezésekor érdemes a pihenésre, a felgyülemlett feszültség levezetésére is gondolni. A nap végén nincs is jobb program, mint néhány üveg jó minőségű bor és a csodálatos balatoni kilátás társaságában kiereszteni a gőzt. Apropó, ha már pihenés… az őszi szezonra elkészült a Dalma Panzió wellness részlege is, ahol infra szaunában, finn szaunában és jakuzziban is kényeztethetitek magatokat egy fárasztó nap után!

Mivel itt minden megtalálható egy problémamentes rendezvényhez, ezért ha a Dalma Panziót választod, a szervezési munka nagy részét már meg is oldottad!

 

Milyen rendezvényekhez tökéletes választás a Dalma Panzió?

Ha az alábbi rendezvények egyikén dolgozol éppen, ne is gondolkozz tovább, megtaláltad a tökéletes helyszínt!

 • Konferenciák
 • Álló fogadások
 • Céges csapatépítők
 • Továbbképzések
 • Gálavacsorák
 • Egyéb céges rendezvények (pl. worshop-ok)

De legyen szó bármilyen ötletről, a Dalma Panzióban minden rendezvény megtalálja az otthonát.

Ha Te is szeretnél egy olyan rendezvényt, ami problémák nélkül zajlik le, és amire évekkel később is jó emlékként tekintenek vissza a résztvevők, akkor keress minket a email címen!

 

 

 

 

 
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO